Русија го прати хокеарот кој избегнуваше војска на Арктикот, федерацијата бара објаснување

Руската хокеарска федерација официјално побара објаснување од властите околу ситуацијата во која се најде голманот Иван Федотов, кој беше приведен …

Русија го прати хокеарот кој избегнуваше војска на Арктикот, федерацијата бара објаснување Прочитај повеќе