Поранешен италијански голман се врати дома по борбите против Русите во Мариупол

Поранешниот италијански голман, Иван Лука Вавасори се вратил во својата татковина, откако неколку недели војувал против Русите заедно со украинската …

Поранешен италијански голман се врати дома по борбите против Русите во Мариупол Прочитај повеќе