Српскиот фудбалер Обрадовиќ позајмува пари за да преживее

Српскиот фудбалер Иван Обрадовиќ, поранешен репрезентативец на оваа земја, се наоѓа во проблематична ситуација и мора да позајмува пари за …

Српскиот фудбалер Обрадовиќ позајмува пари за да преживее Прочитај повеќе