Украинец избришан од репрезентацијата, потпишал за руски клуб

Јарислав Ракицкиј е избришан од украинската репрезентација бидејќи во зимскиот преоден рок потпишал договор со клуб од Русија. Транферот предизвика …

Украинец избришан од репрезентацијата, потпишал за руски клуб Прочитај повеќе