Нема гушкање со Руси! Украинската скокачка повикана на рапорт!

Украинската министерка за одбрана, Ана Малјар, ја повика натпреварувачката во скок во височина Јарослава Махучих на „рапорт“ по враќањето во …

Нема гушкање со Руси! Украинската скокачка повикана на рапорт! Прочитај повеќе