Обид за киднапирање на дедото на сопругата на Новак Ѓоковиќ

Дедото на сопругата на Новак Ѓоковиќ, Јелена, Милосав Радисављевиќ, бил најден врзан за бетонски столб во местото Љиг, во западна …

Обид за киднапирање на дедото на сопругата на Новак Ѓоковиќ Прочитај повеќе