Кабае заврши со фудбалот во 35-тата, има 7 титули во кариерата

Францускиот фудбалер од средниот ред Јохан Кабае ја заврши професионалната кариера. Играчот кој од јуни 2020 година е без ангажман …

Кабае заврши со фудбалот во 35-тата, има 7 титули во кариерата Прочитај повеќе