Милан ќе биде исфрлен од Европа, Американците „тропаат“ на вратата

Италијанскиот весник „Ла газета дело спорт“ тврди дека УЕФА остро ќе го казни Милан со фантастични 30 милиони евра и …

Милан ќе биде исфрлен од Европа, Американците „тропаат“ на вратата Прочитај повеќе