Кога се изгладнуваш за меч – УФЦ фајтерка колабираше на мерење, мечот откажан

Литванската УФЦ фајтерка во бантам категорија, Јулија Столиаренко двапати колабираше на мерењето пред мечот против Јулија Авила на УФЦ он …

Кога се изгладнуваш за меч – УФЦ фајтерка колабираше на мерење, мечот откажан Прочитај повеќе