Клинг ќе паузира од скијањето да се бори со депресијата

Шведската специјалистка за спуст, Кајса Клинг вели дека ќе паузира од Светскиот куп во алпско скијање поради депресија. Шведската скијачка …

Клинг ќе паузира од скијањето да се бори со депресијата Прочитај повеќе