Селтик му дадоа професионален договор на 15-годишниот Дембеле

Шкотскиот шампион Селтик потврди дека му даде прв професионален договор на 15-годишниот Карамоко Дембеле со кој тинејџерот ќе остане во …

Селтик му дадоа професионален договор на 15-годишниот Дембеле Прочитај повеќе