НБА кошаркар имал тумор на бубрегот – трејдот му го спасил животот!

Кошаркарот на Индијана Пејсерс, 26-годишниот Карис Леверт вчера успешно бил опериран откако му бил откриен малиген тумор на левиот бубрег. …

НБА кошаркар имал тумор на бубрегот – трејдот му го спасил животот! Прочитај повеќе