Ексшампионката Џитер во пензија

Кармелита Џитер, носителката на второто најбрзо време на 100 метри во историјата, се повлекува од атлетиката. Американката се нема натпреварувано …

Ексшампионката Џитер во пензија Прочитај повеќе