Стадионите полупразни, а Катар тврди дека има фанови и повеќе од капацитетот

Трет ден од Мундијалот во Катар и веќе се издвојуваат две необични нешта. Првото е преголемото судиско продолжение на сите …

Стадионите полупразни, а Катар тврди дека има фанови и повеќе од капацитетот Прочитај повеќе