Пити и Хошу доминираа во своите дисциплини, Сјестрем остана без златото

Британецот Адам Пити ја продолжи својата доминација во дисциплината 100 метри градно. Пити во оваа дисциплина е непоразен во последните …

Пити и Хошу доминираа во своите дисциплини, Сјестрем остана без златото Прочитај повеќе