Кога Босанецот е Баскиец! Кодро потпиша за Атлетик Билбао

Во светот на фудбалот во минатото не беше реткост одредени тимови да ангажираат според националноста или верската припадност. Тука се …

Кога Босанецот е Баскиец! Кодро потпиша за Атлетик Билбао Прочитај повеќе