Евролига: Рекордерот Спанулис ја предводи втората петорка (Видео)

Новинарите и навивачите ја избраа втората петорка во Евролигата, за сезоната 2017/2018. Место во вториот тим има за двајца играчи …

Евролига: Рекордерот Спанулис ја предводи втората петорка (Видео) Прочитај повеќе