Нуис со светски рекорд на лизгалки – неверојатни 93 км/ч (галерија+видео)

Кјелд Нуис стана најбрзиот лизгач во историјата, откако во интересниот експеримент на „Ред бул“, олимпискиот шампион на 1.000 и 1.500 …

Нуис со светски рекорд на лизгалки – неверојатни 93 км/ч (галерија+видео) Прочитај повеќе