Top Sport

Кјетил Јансруд

Јансруд „леташе“ во Лејк Луис, Саугестад за малку ќе го „утепаше“ камерманот (видео)

Откако саботниот спуст го заврши само на 13. место, норвешката ски-машина, Кјетил Јансруд доминираше на супер-џи трката во канадскиот ски-центар …

Јансруд „леташе“ во Лејк Луис, Саугестад за малку ќе го „утепаше“ камерманот (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top