Гергес со трофејот од Жухаи

Германката Јулија Гергес се врати од 2:5 негатива во првиот сет за да ја совлада Американката Коко Вандевеге со 7:5/6:1 …

Гергес со трофејот од Жухаи Прочитај повеќе