Мајкл Овен втор во коњичката трка на Аскот

Мајкл Овен стигна до респектибилното второ место во своето деби во трки на коњи на Аскот, со принцот Чарлс и …

Мајкл Овен втор во коњичката трка на Аскот Прочитај повеќе