Олимпискиот шампион Кипруто обвинет за секс со малолетничка

Олимпискиот шампион на 3.000 метри стиплчез, Кениецот Консеслус Кипруто е обвинет за секс со 15-годишна девојка, за што во неговата …

Олимпискиот шампион Кипруто обвинет за секс со малолетничка Прочитај повеќе