Top Sport

копачки

Иранците не можат да играат во копачките на „Најки“

Поради економските санкции што на Иран му ги воведе американскиот претседател Доналд Трамп, американските производители на спортска опрема нема да …

Иранците не можат да играат во копачките на „Најки“ Прочитај повеќе

Scroll to Top