УФЦ 250: Гарбранд го „смачка“ Асунсао со страшен нокаут (видео)

Поранешниот УФЦ шампион во бантам категорија, Американецот Коди Гарбранд се врати меѓу победниците на УФЦ 250 во Лас Вегас во …

УФЦ 250: Гарбранд го „смачка“ Асунсао со страшен нокаут (видео) Прочитај повеќе