Михајловиќ се смири со новинарот кој ја откри неговата болест

Синиша Михајловиќ реши да се смири со својот стар пријател, уредникот на спортскиот весник „Кориере дело спорт“, Иван Ѕацарони откако …

Михајловиќ се смири со новинарот кој ја откри неговата болест Прочитај повеќе