„Револуција“ или глупост? Карлсруе изведоа еден од најнеобичните корнери

Понекогаш фудбалската инспирација доаѓа од најнеобичните работи, така што корнер-тактиката на германскиот второлигаш Карлсруе може да стане нов хит, иако …

„Револуција“ или глупост? Карлсруе изведоа еден од најнеобичните корнери Прочитај повеќе