Секоја чест за Барбарусес – емотивна посвета за жртвите на тероризмот во Нов Зеланд (видео)

Новозеландскиот напаѓач со грчко потекло Коста Барбарусес оддаде почит на жртвите од терористичкиот напад на двете џамии во Крајстчрч со …

Секоја чест за Барбарусес – емотивна посвета за жртвите на тероризмот во Нов Зеланд (видео) Прочитај повеќе