Првиот човек на фудбалот во Јапонија има коронавирус, бил на конгресот во Амстердам

Претседателот на Фудбалскиот сојуз на Јапонија, Козо Ташима (62) е инфициран со коронавирусот. „Ги добив резултатите од тестот кои потврдуваат …

Првиот човек на фудбалот во Јапонија има коронавирус, бил на конгресот во Амстердам Прочитај повеќе