Top Sport

Крег Белами

Крег Белами прогласи банкрот: Не поседувам ништо, готово е

Крег Белами прогласи банкрот. 43-годишниот Велшанец, кој во минатото беше напаѓач на Ливерпул и Манчестер Сити, објави дека повеќе нема …

Крег Белами прогласи банкрот: Не поседувам ништо, готово е Прочитај повеќе

Scroll to Top