Лудиот снукер, втор дел (видео)

Пред стартот на УК шампионатот минатата недела, вториот најважен турнир во светот на снукерот (веднаш зад Светското првенство), главниот спонзор …

Лудиот снукер, втор дел (видео) Прочитај повеќе