Брајтон останаа во Премиер лигата, менаџерот доби отказ

Ден по завршувањето на сезоната во Премиер лигата, Брајтон објавија декам у врачиле отказ на менаџерот Крис Хјутон. Заедно со …

Брајтон останаа во Премиер лигата, менаџерот доби отказ Прочитај повеќе