Тенисерката Младеновиќ прослави титула во базен на 57. кат

Француската тенисерка со српско потекло Кристина Кики Младеновиќ неодамна го освои завршниот турнир во Сингапур во двојки со Унгарката Бабош. …

Тенисерката Младеновиќ прослави титула во базен на 57. кат Прочитај повеќе