Австралиски рагбист се правда за геј порното од почетокот на кариерата

Курт Кејпвел, австралискиот рагби играч на Пенрит пантерс, призна дека е засрамен откако тврдеше дека бил „измамен“ да се појави …

Австралиски рагбист се правда за геј порното од почетокот на кариерата Прочитај повеќе