Лајам Лосон ќе дебитира во Ф1 – Рикардо има скршен зглоб на раката

Алфа Таури потврдија дека Даниел Рикардо нема да може да вози на Холандското ГП во недела откако го скрши зглобот …

Лајам Лосон ќе дебитира во Ф1 – Рикардо има скршен зглоб на раката Прочитај повеќе