Top Sport

Ламонт Џејкобс

Ламонт Џејкобс со светската титула на 60 метри

Олимпискиот шампион на 100 метри, Италијанецот со американско потекло Ламонт Марсел Џејкобс продолжи со фантастичната форма, освојувајќи ја светската титула …

Ламонт Џејкобс со светската титула на 60 метри Прочитај повеќе

Спринтерска сензација Џејкобс се „сити“ на позитивниот тест на Британецот

Италијанецот Ламонт Марсел Џејкобс, сензационалниот победник на 100 метри и на 4х100 метри на Олимпијадата во Токио признава дека на …

Спринтерска сензација Џејкобс се „сити“ на позитивниот тест на Британецот Прочитај повеќе

Scroll to Top