Судијката за претрпен страв ќе го тужи Ѓоковиќ

Благодарение на Новак Ѓоковиќ судијката Лаура Кларк стана планетарно позната. Ѓоковиќ несакајќи ја погоди со топче во пределот на вратот …

Судијката за претрпен страв ќе го тужи Ѓоковиќ Прочитај повеќе