Боксерот Кастилјо излезе од болница по застрашувачкиот нокаут

Ленон Кастилјо излезе од болница и е свесен, откако во саботата навечер доби брутален нокаут од Британецот Калам Смит во …

Боксерот Кастилјо излезе од болница по застрашувачкиот нокаут Прочитај повеќе