Интер сакаат трампа Наинголан-Паволети

Интер и Каљари преговараат за „идеална“ трампа помеѓу Раџа Наинголан и Леонардо Паолети, тврдат италијанските медиуми. Наинголан одигра само 45 …

Интер сакаат трампа Наинголан-Паволети Прочитај повеќе