Top Sport

Ли Мејсон

Ли Мејсон веќе нема да суди во Премиерлигата по скандалот на Арсенал-Брентфорд

Англискиот фудбалски судија, Ли Мејсон си заминува од Асоцијацијата на судии (ПГМОЛ) и веќе нема да суди по скапата грешка …

Ли Мејсон веќе нема да суди во Премиерлигата по скандалот на Арсенал-Брентфорд Прочитај повеќе

Судијата Ли Мејсон исфрлен од ВАР-должноста по скандалот на Арсенал-Брентфорд

Премиерлигата потврди дека судијата Ли Мејсон веќе нема да биде на ВАР-должност во следните кола по неговата голема грешка при …

Судијата Ли Мејсон исфрлен од ВАР-должноста по скандалот на Арсенал-Брентфорд Прочитај повеќе

Scroll to Top