Top Sport

лоран блан

„Л`кип“: Барса ќе има нов тренер само следнава сезона, потоа доаѓа Чави

Француски „Л`кип“ пишува дека планот на Барселона е да го смени Кике Сетиен и на негово место да го постави …

„Л`кип“: Барса ќе има нов тренер само следнава сезона, потоа доаѓа Чави Прочитај повеќе

Scroll to Top