Ферари потфрлија и не застанаа зад Фетел!

Долгогодишниот тест-возач на Ферари, Лучано Бурти вели дека неговиот поранешен тим не направил доволно да му помогне на Себастијан Фетел …

Ферари потфрлија и не застанаа зад Фетел! Прочитај повеќе