Шведска ракометарка на 26 години ја завршува кариерата, сака да стане машко

Ракометната репрезентативка на Шведска, Луис Санд (26) решила да стави крај на кариерата, затоа што сака да го промени полот. …

Шведска ракометарка на 26 години ја завршува кариерата, сака да стане машко Прочитај повеќе