Може и така! Претседателот на Каљари се договара со фудбалери преку Ватсап!

Претседателот на Каљари на уникатен начин го објави продолжувањето на договорот со ветеранот Лука Чигарини, објавувајќи ја нивната дискусија на …

Може и така! Претседателот на Каљари се договара со фудбалери преку Ватсап! Прочитај повеќе