Затоа не се „игра“ со петарди – лицето на Виатри уништено (вознемирувачко фото)

Аргентинскиот напаѓач на Пењарол, Лукас Виатри го очекува подолга пауза од фудбалот откако пиротехничките материјали „случајно“ експлодирале во близина на …

Затоа не се „игра“ со петарди – лицето на Виатри уништено (вознемирувачко фото) Прочитај повеќе