Почина Лусија Херис, единствената жена драфтувана во НБА лигата

Лусија Херис, првата жена која постигнала поени на Олимпијада и единствената жена која официјално беше драфтувана од еден НБА тим, …

Почина Лусија Херис, единствената жена драфтувана во НБА лигата Прочитај повеќе