Нуров со злато за Македонија на Медитеранските игри!

Магомедгаџи Нуров го освои златниот медал во борење во категоријата до 97 килограми на Медитеранските игри во Оран, Алжир, откако …

Нуров со злато за Македонија на Медитеранските игри! Прочитај повеќе