Радичевиќ и Мехмедовиќ се договориле со Будуќност

Јованка Радичевиќ и Мајда Мехмедовиќ, од наредната сезона , повторно ќе го облечат дресот на ЖРК Будуќност. Црногорските репрезентативки се …

Радичевиќ и Мехмедовиќ се договориле со Будуќност Прочитај повеќе