Мелоун и Баденхолзер ќе ги предводат „Ол Стар“ тимовите

НБА лигата ги соопшти имињата на тренерите што ќе ги предводат тимовите на „Ол Стар“ натпреварот во Шарлот. Тимот на …

Мелоун и Баденхолзер ќе ги предводат „Ол Стар“ тимовите Прочитај повеќе