Мајкл Ерик се договорил со ЦСКА

Нигерискиот центар Мајкл Ерик се договорил со ЦСКА Москва. Ерик, во Москва, доаѓа како замена за Никола Милутинов, кој поради …

Мајкл Ерик се договорил со ЦСКА Прочитај повеќе