Мурињо во Интер имал вечерни тренинзи за Мајкон да може да се отрезни!

Јанис Зику, поранешниот фудбалер на Интер тврди дека Жозе Мурињо ги оддржувал понеделничките тренинзи во попладневни термини за бразилскиот ас …

Мурињо во Интер имал вечерни тренинзи за Мајкон да може да се отрезни! Прочитај повеќе